ویزای هنگ کنگ

ویزای توریستی                    220دلار                                 60روز کاری

مدارک لازم جهت اخذ ویزای هنگ کنگ :

اسکن رنگی پاسپورت با اعتبار حداقل8ماه+تمکن مالی بالای 10 میلیون تومان(هم ریال وهم دلار)به انگلیسی+گواهی اشتغال به کار به انگلیسی با قیدسمت وحقوق ماهانه به دلاروتاریخ شروع کار+دوقطعه عکس 6*4 زمینه سفید+کپی ویزاهای قبلی هنگ کنگ درصورت موجودبودن،+کپی پرینت مسافر

درباره ما

درباره ما

تماس با ما

آدرس: مطهری نرسیده به سهروردی جنب بانک انصار پلاک 97 طبقه دوم واحد 5

تلفن: 02188511741 - 02188511742 - 02188511743

ایمیل: info@tourtkt.com

telegram  instagram  facebook  twitter