ویزای سنگاپور

15 الی 20 روز کاری         90$           2 ماهه توریستی دبل عادی

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای سنگاپور:

JPG اسکن رنگی عکس و پاسپورت با فرمت در یک فایل برای هرمسافر جداگانه +واچر هتل حقیقی و رزرو بلیت +تسویه کامل (دوبار ورود یعنی در هر بار ورود 14 روز اقامت)

صدور ویزای دبل سنگاپور منوط به تشخیص اداره

IMMIGRATION  تحویل ویزا خواهد بود.

درباره ما

درباره ما

تماس با ما

آدرس: مطهری نرسیده به سهروردی جنب بانک انصار پلاک 97 طبقه دوم واحد 5

تلفن: 02188511741 - 02188511742 - 02188511743

ایمیل: info@tourtkt.com

telegram  instagram  facebook  twitter