وقت سفارت کانادا

مدارک مورد نیاز پیکاپ ویزا کانادا

از آنکارا : اصل پاسپورت امضا شده – وکالتنامه – پرینت ایمیل سفارت

از استانبول، گرجستان و ایروان : اصل پاسپورت امضا شده – وکالتنامه – پرینت ایمیل سفارت

از ابوظبی و دبی : اصل پاسپورت امضا شده – وکالتنامه – پرینت ایمیل سفارت

قوانین وقت سفارت

به طور کلی هر شهروند کشور خارجی که قصد ورود به کشوری دیگر را دارد ، باید در ابتدا روادید ورود به این کشور را دریافت کند که در گذرنامه مسافر ، یعنی مدرک مسافرتی که توسط کشور متبوع او صادر می گردد، درج می شود. برای گرفتن روادید هر کشور باید به سفارت خانه ی آن مراجعه شود.

سفارت خانه ها بر اساس سیاست های کشور متبوع خود در رابطه با وقت سفارت اقدام می نمایند. بدیهی است که سفارت خانه در ارتباط با ارائه وقت سفارت ، صدور ویزا و تمام مراحل آن اختیارکامل دارد.

برای تعیین وقت سفارت می توان از طریق مراجعه ی حضوری ، تماس تلفنی ، ارسال ایمیل و مراجعه به وب سایت اقدام کرد.

متقاضیان می توانند تا پیش از زمان مصاحبه از طریق شماره پیگیری با سفارت در ارتباط باشند.

همچنین لازم است این نکته مورد توجه قرار بگیرد ممکن است سفارت به هر علتی با درخواست صدور ویزا مخالفت نماید. در این صورت متقاضی تحت هیچ شرایطی با افسر صدور ویزا به مجادله نپردازد و شرایط به وجود آمده را بپذیرد ؛ زیرا با آگاهی از قوانین سفارت و همچنین مشاوره ی مناسب می توان مجددا برای گرفتن ویزا اقدام موفق نمود.

روند گرفتن وقت سفارت

اولین گام در روند صدور ویزا تعیین وقت مصاحبه با سفارت مورد نظر است. تمامی متقاضیان دریافت ویزای آمریکا ، کانادا و انگلستان باید پیش از هر چیز اقدام به تکمیل اپلیکیشن فرم و تعیین وقت مصاحبه نمایند.

مسافر برای گرفتن وقت سفارت باید دارای پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار و یک قطعه عکس پشت سفید 5*5 باشد و اقدام به پرکردن اپلیکیشن فرم و پرداخت تمام هزینه های مربوط به سفارت نماید.

وقت سفارت کانادا در آنکارا

یکی از اصلی ترین مقاصد سفر و مهاجرت ایرانیان ، کانادا می باشد. عمده قصد سفر متقاضیان به کانادا ، قصد سفر دانشجویی و برای ادامه تحصیل می باشد. کانادا در ردیف کشورهایی است چند سال قبل و پس از بسته شدن سفارت انگلستان در ایران ، روابط مستقیم خود با ایران را قطع کرده و هیچ گونه نمایندگی ای برای کارهای کنسولی در ایران ندارد. به همین خاطر هموطنان برای انجام کارهای مربوط به ویزا کانادا باید به سفارت کانادا در کشور ترکیه ، آنکارا ، مراجعه نمایند.

سفارت کانادا در آنکارا در منطقه Aziziye Mh., 06690 Ankara  واقع شده است که از لحاظ قرار گرفتن موقعیت هتل ها و اقامت گاه ها نزدیک آن در موقعیت مناسبی قرار دارد.

روند گرفتن وقت سفارت کانادا با گرفتن وقت سفارت آمریکا و انگلستان متفاوت بوده و امکان گرفتن وقت خاصی برای سفارت وجود ندارد و به این صورت است که متقاضیان می توانند هر هفته در روزهای دوشنبه تا پنج شنبه از ساعت 8 تا 12 در صف سفارت کانادا حاضر شده و برای مصاحبه خود اقدام کنند.

بعد از انجام مصاحبه توسط متقاضی ، مسافر منتظر جواب ویزای خود از طریق رایانامه می ماند. در صورت موافقت سفارت کانادا با ویزای متقاضی شده و به عنوان وکیل و نماینده مسافر کار پیکاپ پاسپورت و اخذ ویزا را انجام خواهد داد و دیگر نیازی به حضور مسافر در آنکارا نخواهد بود.

مدراک مورد نياز براي درخواست ويزاي ديدار کانادا ) دعوت شونده)

· کپی گذرنامه معتبر با حداقل یک سال تاريخ اعتبار از تاريخ ورود به کشور

· کپی گذرنامه باطل شده ( در صورت وجود)

· فتوکپي ده صفحه اول گذرنامه

· فتوکپي از تمامي مهروهاي ورود و خروج از ايران و ساير کشورها

· تکميل فرم مشخصات فردي

· 2 قطعه عکس (5/4X5/3) رنگي ،‌پشت زمينه سفيد بدون روتوش کاملا از روبرو،‌بدون لبخندو عينک

· ترجمه رسمي شناسنامه

· فتوکپي فارسي و ترجمه رسمي نامه کار

· فتوکپي فارسي و ترجمه رسمي (جوازکارمعتبر-نامه تاييديه از صنف مربوطه-روزنامه رسمي-ليست کارمندان بيمه و يا ساير مدارک کاري که دال بر درآمد حاصل از کسب باشد.)

· فتوکپي فارسي و ترجمه رسمي حکم بازنشستگي،‌کارت بازنشستگي وآخرين فيش حقوقي براي افراد بازنشسته

· فتوکپي فارسي و ترجمه مدرک نشان دهنده درآمد ناشي از املاک و مستغلات يا درآمد ناشي از بهره بانکي( حساب بلند مدت)

· فتوکپي فارسي و ترجمه نامه تاييديه بانکي داراي( نام صاحب حساب-شماره حساب-تاريخ افتتاح حساب-ميزان گردش و ميزان موجودي) اين نامه بايستي به تاييد بخش بين اللمل بانک رسيده و به انگليسي باشد.

· فتوکپي فارسي و ترجمه سند مالکيت به نام متقاضي ( درصورت وجود)

مدارک مورد نياز براي دعوت به ديدار ( دعوت کننده )

· اصل دعوتنامه

· کپي کارت اقامت ( سيتي زن کارت يا پرمننت کارت)

· کپي آخرين برگه هاي مالياتي پرداخت شده

· کپي برگه تي فور

· اصل نامه کار

توجه : وجه دريافتي به منظور تشکيل پرونده دريافت مي گردد و پس از تحويل پرونده مسترد نخواهد شد. هزينه ترجمه مدارک به عهده خود متقاضي مي باشد.

فرم اطلاعات شخصي

نام و نام خانوادگي

تاريخ تولد ( روز-ماه-سال)

وضعيت تاهل / تاریخ فوت

شغل

آدرس محل زندگي (کامل)

متقاضي

         

همسر

         

مادر

         

پدر

         

فرزندان

         

فرزندان

         

فرزندان

         

برادران متقاضي

         

برادران متقاضي

         

خواهران متقاضي

         

خواهران متقاضي

         

سوالاتي که ميبايست متقاضي به دقت به آنها پاسخ دهد:

· در صورت متاهل بودن ذکر تاريخ ازداوج (روز-ماه –سال)

· در صورت داشتن ازدواج قبلي ،‌ذکر نام ونام خانوادگي همسر سابق خود با تاريخ ازدواج وتاريخ طلاق يا تاريخ فوت

· آدرس محل سکونت

· تلفن منزل:....................... موبايل:....................فکس:.....................ايميل:.................................

· هدف از سفر به کانادا.......................................................................

· تاريخ سفر: از ..............................تا...........................................

· نوع ویزا( یکبار ورود.................................چندبار ورود..................................................)

· ميزان پول نقدي که به همراه خود خواهيد برد:

· نام و آدرس ميزبان( دعوت کننده )‌ و بستگان شما در کانادا:

· آيا داراي تحصيلات دانشگاهي هستيد؟‌ در صورتي که پاسخ مثبت است قسمت زير را تکميل کنيد:

رشته تحصيلي

تاريخ ورود

تاريخ خاتمه

نام دانشگاه

شهر/استان

کشور

           
           
           

· اطلاعات شغلي متقاضي در ده سال گذشته ( در صورتي که وابسته به درآمد همسريا والدين خود هستيد ذکر شود)

عنوان شغلي

نام وآدرس شرکت /کارفرما

تاريخ شروع

تاريخ خاتمه

شهر/استان/کشور

ميزان درآمد

           
           
           

· آيا تا کنون در خواست ويزا براي مسافرت به کانادا داده ايد (ويزاي دانشجويي،‌ديدار،‌اقامت و يا کار؟)

· در صورت منفی بودن لطفا تاريخ و جزييات آنرا ذکر کنید

· آيا در طول 5 سال گذشته در کشور ديگري بیش از 5 ماه سکونت داشته ايد ؟ درصورت مثبت بودن پاسخ ‌ذکر نام کشورو مدت زمان اقامت درآن کشورضروری است.

· آیا تا کنون تقاضای ویزا برای هر کشور دیگر داده اید که با آن موافقت نشده باشد؟

· آیا تا کنون برای اقامت برای کانادا اقدام کرده اید ؟

· آیا تا کنون به شما گفته شده است در مدت اقامت خاک کانادا یا هر کشور دیگری را ترک نمایید؟

· آیا تا کنون در مدت زمانی که در کانادا با ویزا اقامت داشته اید برای تحصیل یا کار بدون مراجعه به مراجع ذیصلاح شرکت کرده اید؟

· آیا قادر به صحبت کردن به زبان انگلیسی یا فرانسه می باشید؟

· آیا دارای مدرک آی التس یا تافل هستید؟

· زبان مادری خود را بنویسید؟

· آيا دوره سربازي انجام داده ايد؟ تاریخ شروع و پایان خدمت، محل خدمت ، رسته خود را بنویسید.

· آيا دوره آموزش خاصي را گذرانيده ايد؟‌

· تاريخ گذراندن دوره از .....تا......

· علت پايان يافتن دوره خدمت سربازي (تکميل دوره خدمت- مشکلات پزشکي-فرار-ساير علل)،‌ درجه (Rank) و وظايفي را که در زمان خدمت عهده دار بوديد را بيان نماييد.

· با سوالات زير با بله يا خير جواب دهيد ( درصورت مثبت بودن هريک از سوالات زير،‌جزييات را در پايين صفحه قيد نماييد.

آيا در طي دو سال گذشته بيماري سل و يا بيماري ريوي خاصي داشته ايد؟‌

آيا بيماري جسمي ويا بيماري روحي ،‌رواني خاصي داشته ايد؟

آيا تا کنون سابقه دستگيري داشته ايد؟

آيا تا کنون در واحد هاي نظامي (ارتش و يا ساير ارگانهاي نظامي) خدمت کرده ايد؟‌

آيا تا کنون در سازمانهاي جاسوسي و يا نيروهاي پليس خدمت کرده ايد؟

آيا تا کنون در جنگي شرکت داشته ايد؟

آيا تا کنون عضو گروه سياسي و يا ساير گروها و سازمانها بوده ايد؟‌

ايا تا کنون سمت دولتي داشته ايد( مانند: شهردار-قاضي-نماينده مجلس و غيره ....)؟

درباره ما

درباره ما

تماس با ما

آدرس: مطهری نرسیده به سهروردی جنب بانک انصار پلاک 97 طبقه دوم واحد 5

تلفن: 02188511741 - 02188511742 - 02188511743

ایمیل: info@tourtkt.com

telegram  instagram  facebook  twitter